NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer

Betyg:
5 av 5 (1 röst)
Den här produkten går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga produkter.

NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer

Nerf Fortnite SP-L-blastern är inspirerad av den blaster som används i Fortnite och har samma färger och utseende som i det populära tv-spelet!

Nu kan du spela Fortnite i verkligheten med din vänner med den här Nerf Elite-blastern. Den har en avtagbar pipa så den funkar till olika lekar. Sätt på pipan för att sikta mot mål längre bort och ta av den när du vill ha en lite mindre blaster för mindre lekytor eller när du behöver förflytta dig snabbt och vara rörlig. Fortnite SP-L-blastern har ett inbyggt magasin med plats för 3 pilar, sätt i 3 pilar, osäkra och tryck på avtryckaren. Blastern levereras med 6 officiella Nerf-pilar som är utformade för att flyga långt och är testade och godkända med avseende på både kvalitet och funktion. De är tillverkade av skum och har flexibla, ihåliga spetsar. Upplev Fortnite-action både inom- och utomhus med den här Nerf Elite Fortnite-blastern!

OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte!

Ålder: Rekommenderad från 8 år.
Rekommenderas ej till barn under 3 år.

  • Land: Sverige
  • Leverantör: Mediafy

Recensioner av NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665