Barntidningar & Ungdomstidningar

Hos Tidningskungen hittar du alla passande tidningar för barn och ungdomar. Bland vårt utbud till både äldre och yngre barn har vi bland annat tidningar som Barbie, GOAL och Bamse för att bara nämna några få. Vi har helt klart något för alla åldrar och intressen. Vi kan erbjuda bra priser där man kan välja att köpa till sig själv eller ge bort som en gåva. En barn eller ungdomstidning är ett smart val för att öka läslusten hos unga genom att göra det till en nyttig och lärorik vana.
Läs mer...

visar 65 produkter

Tidningar för barn & ungdomar


Utbudet till tonårstjejer är väldigt stort. Flertal magasin är ofta fyllda med tips om mode, kärlek och vänner som kan vara vägledande för unga tjejer som genomgår händelserika år. Man kan också lära sig mer om sin favoritkändis genom nyheter, reportage och smaskigt skvaller. Vi har även tidningar för mer specifika intressen som hästar, hundar eller andra djur. För sportentusiaster finns tidningar utformade för just deras hobbys.

Serietidningar


Vi erbjuder våra läsare mängder av serietidningar som har mindre text och mer bilder. Genom professionella teckningar blir läsningen rolig och effektiv för den som inte bara vill ha text. Det är både kul och lärorikt att läsa serietidningar. I vårt sortiment har vi bland annat våra favorithjältar och klassiska Disneyfavoriter som är väldigt uppskattade av alla åldrar. Så varför inte slå till på något som alla gillar?