Barnböcker Tidningskungens utbud av barnböcker!Nu kan vi på Tidningskungen även erbjuda ett stort urval av barnböcker till fantastiska priser. Dessa böcker säljs en och en och är inte någon prenumeration. Dessa härliga barn- och pysselböcker levereras inom 2 - 5 dagar efter beställning.

Barnböckerna vi har att erbjuda er inriktar sig på barn i alla dess åldrar. Här finns böcker för de minsta som precis börjat känna igen färger och djurarter till de lite äldre barnen som får möjligheten att exempelvis laga lättare maträtter tillsammans med Hugo.
Läs mer...

Barnböcker – perfekta att pyssla med under bilresan!Nu har du chansen att fynda populära barnböcker till kampanjpris via oss på Tidningskungen. Kika närmare på vad vi har att erbjuda dig och din lilla ögonsten. Pyssla med smurfarna, öva på att läsa och skriva bokstäver eller färglägg vackra Mandala-bilder av prinsessor. Vi erbjuder dig den perfekta hjälpen för att underlätta bilresan till landet eller flygresan till Spanien. Med dessa håller sig barnen sysselsatta i flera timmar, vilket motarbetar eventuell tristess som kan uppstå efter en längre period i en och samma position. Det är en härlig och speciell känsla att sätta sig ned för att läsa högt ur en barnbok tillsammans med sitt barn eller barnbarn. Barnböcker låter oss lära känna många spännande karaktärer som bjuder in sina läsare att följa med på deras roliga äventyr bland pyssel och övrig hjärngympa. Många starka minnen bildas och barnen utvecklas – allt kopplat till dessa små böcker.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665