Antik & Auktion (DK)

Denna tidning är på Danska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Antik & Auktion (DK) tidning

Antik & Auktion (DK) är Danmarks enda magasin om antikviteter, konst och design. Magasinet vänder sig till alla, som är särskilt intresserade av att samla på, köpa eller sälja gamla och nya saker med historia, personlighet och stil. Magasinet är samlarens föredragna medie och det oumbärliga och enda branschbladet för antikvitetshandlare. Antik & Auktion (DK) är ett magasin som är både informativt, inspirerande och underhållande för alla som älskar antikviteter, konst och design.

Tidningens innehåll

I Antik & Auktion (DK) får du seriösa bakgrundsartiklar om stilar och prisnivåer hos handlare och på auktioner. Du får också inspiration, tips och trender om inredning med ny och gammal, klassisk och modern konst och design. Du får också se de vackraste hemmen, de mest spännande personligheterna och de bästa loppmarknaderna och antikmässorna i in- och utland. Magasinet täcker allt från möbler, porslin, silver, glas, smycken, klockor, målningar, skulpturer, textilier, böcker, leksaker och mycket mer.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen Antik & Auktion (DK) erbjuds som lösnummer och prenumeration. Välj det alternativ som passar dig bäst eller ge bort den som en gåva till den antik intresserade.

Land: Danmark
Språk: Danska
Utgåvor/år: 9
Förlag:


500 tecken kvar