Anthology (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Anthology tidning

Anthology (UK) är tidningen för dig som är intresserad av design, arkitektur, konst, resor och stil i Europa. Deras innehåll är spännande, informativt och vackert för deras läsare, som vill upptäcka det bästa av den europeiska kreativiteten och livsstilen.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av fängslande reportage och vackra bilder från Europas design-, arkitektur- och konstvärld, praktiska och kreativa idéer för att förbättra din stil, smak och personlighet, inspirerande och underhållande artiklar om Europas historia, kultur, samhälle och livsstil, exklusiva intervjuer och krönikor från kända designers, arkitekter, konstnärer och experter, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen inom design och arkitektur.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i designens, arkitekturens och konstens värld och vill fördjupa dig i den spännande och vackra europeiska världen, då är Anthology (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar