El Mueble

Denna tidning är på Spanska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

El Mueble tidning

El Mueble är tidningen för dig som är intresserad av inredning, design, arkitektur och urban livsstil. Deras innehåll är inspirerande, originellt och elegant för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av den samtida kreativiteten, från regioner, producenter och verk i varje nummer. Du får också bidrag och insikter från toppkreatörer över hela världen, nya trender och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra designdestinationerna, stilfulla och harmoniska lösningar för att inreda, dekorera och pyssla i din egen stil, inspirerande och underhållande artiklar om inredning, design, arkitektur och urban livsstils historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända designers, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom inredningsintresserade världen och hållbarheten i Sverige och världen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den inredningsintresserade, designmedvetna och urbanälskande världen och vill fördjupa dig i den inspirerande och elegant världen då är El Mueble tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Spanien
Språk: Spanska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar