Hem Ljuva Hem

Denna tidning är på Svenska

4/5 (309 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
2. 26 juni
3. 4 september
4. 27 november

Produktbeskrivning

Hem ljuva hem En inredningstidning med praktiska råd om skötseln av din lägenhet, villa eller fritidshus. Hem ljuva hem visar hur verkliga människor bor och ger konkreta tips på hur man bäst bygger på egen hand.

• Inspirerande, personliga och vackra hem
• Små och stora gör det själv-projekt.
• Smarta köptips och inredningsidéer

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag: , Plaza Publishing Group AB
Startår: 2000
Chefredaktör: Jenny Olsson
Räckvidd: 42200


Vem läser tidningen?

Män: 11 %
Kvinnor: 89 %
Ålder: 30 - 80 år


500 tecken kvar

Maria,
Gillar de numren av Hem Ljuva Hem- där "vanligt" folk bor. ;-) Inte poshliving och mäklarfoton. Utan personliga hem ute i landet!! Maria
Hans Sjögren,
PASS UPP!!!!!!!!!!! Lösnummerpriset på denna tidning i butik är bara 29:50. INTE 39:50 som på bilden. Det var bara just det nummret som kostade 39:50. Så köper du tio nummer i butik så blir det 295:- Alltså knappst 44% Mygel!!! Förövrigt är det en väldigt bra tidning. Inte så mycket reklam som det brukar i den här typen av tidningar. Mycket "Gör Det Själv" oxå i tidningen.