Plaza Interiör

Denna tidning är på Svenska

4/5 (406 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 17 juli
7. 21 augusti
8. 18 september
9. 16 oktober
10. 13 november
11. 18 december

Produktbeskrivning

Plaza Interiör – tidningen för dig som älskar inredning!

Med en Plaza Interiör prenumeration håller du dig uppdaterad om de senaste trenderna inom inredning. Tidningen innehåller massa shoppingtips och smarta köp men även spännande reportage som du kan inspireras av. Har du koll på de senaste trenderna? Här får du tips om de vackraste vaserna och de trendigaste textilerna. Dröm dig bort i en värld med fantastiska hem och platser oavsett årstid. Njut av en lugn stund och låt dig inspireras!

Kanske har vi ett Plaza interiör erbjudandena som passar just dig, eller kanske hittar du något som är perfekt att ge bort i present? Oavsett om du är en trogen läsare av tidningen och vill förnya din prenumeration eller om du bara vill testa på några nummer så hoppas vi kunna hjälpa dig med det. Hos oss på Tidningskungen hittar du alltid fina erbjudanden!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Plaza Publishing Group AB
Startår: 1995
Chefredaktör: Jesper Tillberg
Räckvidd: 34900


Vem läser tidningen?

Män: 25 %
Kvinnor: 75 %
Ålder: 30 - 50 år


500 tecken kvar

Malene Karlsson,
grattis på namnsdagen