1000 Skanvordov omslag
Denna tidning är på Ryska
Prenumerera på tidningen

1000 Skanvordov

Betyg:
4.5 av 5 (3 röster)

1000 Skanvordov

Nu får du chansen att testa dina kunskaper inom kryss, klassiska ordsök och korsord på ryska! Utmana dig själv och dina vänner med välbehövlig hjärngympa tillsammans med en prenumeration på 1000 Skanvordov. Tidningen är väldigt populär i Ryssland och såväl kryss som quiz skrivs av kända, ryska knåp-experter för att förhöja läsarupplevelsen för sina prenumeranter ytterligare!

Tidningen delas ut med 12 underhållande utgåvor varje år för dig att sätta tänderna i. Som ansvarig utgivare för tidningen finner vi Ruslania Books Oy, ett ryskt tidningsförlag som är belägna i Helsingfors, Finland.

Tidningen 1000 Skanvordov pryds alltid med färggranna och händelserika omslag som gör att du omedelbart vill sätta igång och börja knåpa. Med en prenumeration på denna ryska månadstidning går leveransen hela vägen fram till dörren – minst sagt lyxigt!

Är du på jakt efter en tidningsprenumeration till någon som du tror skulle uppskatta en rysk tidning som bidrar med såväl hjärngympa som underhållning? Då är detta tidningsprenumerationen du söker! Ge bort en prenumeration via oss på Tidningskungen – vi garanterar automatiskt avslut efter antalet valda nummer.

Sluta fundera och beställ hem din prenumeration på tidningen 1000 Skanvordov via oss på Tidningskungen.se redan idag – du kommer inte att bli besviken. Varmt välkommen!

  • Land: Ryssland
  • Språk: Ryska
  • Utgåvor/år: 12
  • Förlag: Ruslania Books Oy

Vem läser tidningen?
  • Män: 50 %
  • Kvinnor: 50 %

Recensioner av 1000 Skanvordov

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665