Brick Journal (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Brick Journal tidning

Brick Journal är tidningen för dig som är intresserad av LEGO och byggande. Deras innehåll är spännande, informativt och illustrerat för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av LEGO-gemenskapen, från evenemang, personer och modeller i varje nummer.

Tidningens innehåll

Du får också bidrag och tips från toppbyggare över hela världen, nya produkter och mer! I varje nummer får du ta del av fängslande reportage och vackra bilder från LEGO-världen, praktiska och kreativa idéer för att bygga dina egna LEGO-modeller och projekt, inspirerande och underhållande artiklar om LEGO-historien, kulturen och framtiden, exklusiva intervjuer och krönikor från kända LEGO-designers, experter och kändisar, samt tester och recensioner av de senaste och bästa LEGO-produkterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i LEGO-världen och vill fördjupa dig i den spännande och roliga LEGO-världen, då är Brick Journal tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar