Dolls House & Miniatur (UK)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Dolls House & Miniatur (UK) tidning

Dolls House & Miniatur (UK) är tidningen för dig som är intresserad av dockskåp och miniatyrer. Deras innehåll är aktuellt, kreativt, roligt och relevant för deras läsare, som vill skapa och njuta av vackra och realistiska miniatyrscener.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till steg-för-steg-projekt som skapats av ett team av framstående bidragsgivare, som visar dig en mängd olika tekniker för att göra dina miniatyrer så detaljerade och autentiska som möjligt. Du får också läsa om inspirerande artiklar och reportage om de senaste och bästa produkterna, trenderna, utställningarna och samlarna inom miniatyrvärlden. Du får även ta del av tips, råd, tävlingar och erbjudanden som hjälper dig att utveckla dina färdigheter och få ut det mesta av din hobby.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar dockskåp och miniatyrer och vill lära dig mer om hur du kan förverkliga dina drömmar i liten skala, då är Dolls House & Miniatur (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar