Finescale Mod. Special (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Finescale Mod. Special tidning

Finescale Mod. Special (US) är tidningen för dig som är intresserad av modellbygge, detaljer, tekniker och verktyg. Deras innehåll är informativt, inspirerande och praktiskt för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan skapa, använda och förbättra sina egna modeller av flygplan, pansar, skepp, bilar eller figurer. Du får också tips och råd från experter, utvecklare och användare, nya idéer och utvecklingar inom modellbyggeindustrin, samt tester och recensioner av de bästa produkterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och realistiska modellbyggeprojekten, praktiska och effektiva övningar för att bygga eller modifiera modeller, detaljer eller tekniker, dekorativa och funktionella tips för att göra ditt hobbyrum mer organiserat, inspirerande och underhållande artiklar om modellbygge historia, filosofi och framtid1, exklusiva intervjuer och essäer från kända modellbyggare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom modellbyggevärlden i USA och världen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den modellbyggeintresserade världen och vill fördjupa dig i den informativa och praktiska världen, då är Finescale Mod. Special (US) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar