Flugmodell (DE)

Denna tidning är på Tyska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Flugmodell tidning

Flugmodell (DE) är tidningen för dig som brinner för modellflyg och allt som hör till. Dess innehåll är fängslande, innovativt och detaljrikt för läsaren som vill dyka ner i modellflygets värld, från de senaste teknikerna till mästerliga skapelser i varje utgåva. Du får även insikter och tips från ledande experter inom hobbyn, nya trender och mycket mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du njuta av utförliga artiklar och imponerande bilder från modellflygevent och tävlingar, smarta och praktiska lösningar för att bygga och anpassa dina modeller, engagerande och informativa artiklar om modellflygets historia, teknik och framtid, exklusiva intervjuer och krönikor från välkända modellflygare, experter och entusiaster, samt tester och recensioner av de senaste och mest innovativa produkterna, tillbehören och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill vara uppdaterad om allt som rör modellflyg och fördjupa dig i en värld av precision och passion, då är Flugmodell (DE) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present, tillgänglig både som lösnummer och prenumeration.

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 8
Förlag:


500 tecken kvar