La Mia Boutique omslag
Denna tidning är på Italienska

La Mia Boutique

Är du intresserad av att sy och skapa dina egna kläder? Tillsammans med La Mia Boutique kan du och ditt skapande nå en helt ny nivå med hjälp av tonvis med ny och härlig inspiration och spännande symönster!

Tidningen visar upp vackra italienska designs och mönster och kommer ut en gång i månaden. Det som gör att denna tidning skiljer sig från många andra handarbetstidningar är att mönstren kommer från kända italienska märken. Vem skulle inte vilja skapa sina alldeles egna kläder inspirerade av kända designers från modets mecka – Italien? Få stenkoll på det italienska modet och få en garderob fylld med nya mästerverk!

Tidningen fungerar utmärkt som gåvoprenumeration om du önskar ge bort den till någon som tycker att det är roligt att sy. Alla prenumerationer via oss på Tidningskungen avslutas automatiskt efter antalet valda nummer.

OBS: Tidningen är på italienska och skickas från Frankrike. Frakten är inkluderad i priset och kostar inget extra.

La Mia Boutique är populär över hela världen, hela vägen från exempelvis Mexico till Qatar. Bli en av alla nöjda prenumeranter och beställ hem din alldeles egna prenumeration redan idag och ta nästa steg i ditt skapande. Varmt välkommen som prenumerant!

Etiketter: Mode, Livsstil
  • Land: Frankrike
  • Språk: Italienska
  • Utgåvor/år: 12
  • Förlag: Mediafy

Vem läser tidningen?
  • Män: 20 %
  • Kvinnor: 80 %

Recensioner av La Mia Boutique

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
Prenumerera på tidningen

La Mia Boutique

Betyg:
4 av 5 (4 röster)
Gilla:
Extra info: Observera att utländska titlar har en något längre leveranstid.
Kontakta kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp.
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665