Papercrafter (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Papercrafter (UK) tidning

Papercrafter är en tidning som är tillägnad att ge dig den bästa inspirationen och idéerna för att skapa vackra och unika pappersprojekt. Lär dig mer om papperskonst, få inspiration och idéer för nya projekt, se vackra exempel på pappersverk från andra papperskonstnärer.

Tidningens innehåll

I varje nummer hittar du praktiska artiklar, tips, recept, tester och recensioner från pappersvärlden, inklusive korttillverkning, scrapbooking, origami, decoupage och mycket mer. Du får också se hur andra papperskonstnärer, experter och läsare har skapat sina egna pappersverk, samt få råd om hur du kan förbättra din teknik, stil och kreativitet. Papercrafter är den ledande papperstidningen i Storbritannien, som håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, färgerna, materialen och stilar som formar dina pappersprojekt.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar att skapa med papper eller vill börja med det, så är Papercrafter tidningen för dig. Tidningen erbjuds som lösnummer och prenumeration. Beställ nu och få de senaste nyheterna, insikterna och strategierna för att bli en bättre papperskonstnär.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 10
Förlag:


500 tecken kvar