Skogen - Spel

Betyg:
4.5 av 5 (7 röster)
Den här produkten går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga produkter.

Skogen - Spel

I det ambitiösa familjespelet Skogen är det du som fyller skogen med liv genom att turas om att spela ut arter och naturelement. Spelet är en riktig ögonöppnare kring den otroliga artrikedom vi fortfarande är omgivning.

Är maskrosor och daggmaskar det närmaste du kommer den nordiska naturen i vardagen? Har dina biologikunskaper blivit täckta av mossa sedan mellanstadiets scoutkarriär? Ingen fara då är Skogen, utvecklat under många år av erfarne biologen Daniel Thorell, spelet som kommer få dig att hitta tillbaka till skogen.

Den svenska skogen är full av vackra växter, spännande djur och märkliga svampar. Men för att arterna ska leva och frodas måste du skapa den rätta livsmiljön och det är du som fyller skogen med liv genom att turas om att spela ut arter och naturelement. Placera ut gamla träd, näringsrik mark och annat som får din dunge att blomstra – den som skapar den bästa skogen vinner.

Spelet är producerat av FSC miljömärkt papper.

Innehåll: 1 spelplan, 6 spelpjäser, 1 katastroftärning ,1 regelhäfte, 50 artbrickor, 40 elementbrickor, 3 tygpåsar, 4 skärmar, 18 actionkort och 17 livkort.

Ålder: från 8 år
Antal spelare: 2-4 spelare
Speltid: 60-90 minuter

  • Land: Sverige
  • Leverantör: Mediafy

Recensioner av Skogen - Spel

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665