Ticket To Ride - Rails & Sails

3.5/5 (17 röster)

Produktbeskrivning

Världen förändras snabbt. I Ticket To Ride - Rails & Sails utforskar du alla kontinenter med både tåg och båt. Vänd på spelplanen så reser du runt bland de stora sjöarna i Nordamerika!

Ticket to Ride Rails & Sails är den nya delen i den bästsäljande spelserien. Spelare samlar kort av olika slag, den här gången både tåg och fartyg, som gör det möjligt för dem att bygga både järnvägs- och havsrutter på ett snyggt illustrerat dubbelsidigt bräde, med världskartan på ena sidan och de stora sjöarna i Nordamerika på andra sidan. Elegant enkelt och snabbt att lära, det tar serien Ticket to Ride till nästa nivå! Från Los Angeles till Sydney, från Murmansk till Dar Es Salaam, Ticket to Ride: Rails & Sails tar dig med på ett järnvägs- och fartygsäventyr över hela världen. Alla ombord och gör er redo för en oförglömlig resa!

Antal spelare: 2-5 st
Ålder: Från 10 år Med Ticket to Ride: Rails and Sails kan du bygga både järnvägssträckor och båtrutter. Ta dig fram mellan de olika kontinenterna eller vänd på brädet och utforska istället området runt de stora Nordamerikanska sjöarna. Antal spelare: 2-5

Land: Sverige
Leverantör: Asmodee Nordics


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665