Spel & HobbyHär är en den ultimata kategorin för dig som är förtjust i tv-spel eller kanske har en hobby som kräver fingerfärdighet. Även om du pysslar med hantverk i form av trädskulpturer, stickning, modellbyggen eller scrapbooking så har vi något för alla. Du får chansen att gå djupare in i spelvärlden med någon av våra alla speltidningar och du kommer väldigt sällan vara sysslolös.
Läs mer...

visar 100 produkter av 110

HobbyÄr du lite extra pysslig av dig och gillar att till exempel göra fina dukningar vid middagsbjudningar eller fixa eget pynt till högtider? Då ska du ta en titt i Handarbete & Pyssel. Här hittar du tips och beskrivningar men även mallar och köpguider till dina projekt. Med hjälp av tydliga beskrivningar och bilder så blir det roligt att pyssla vidare. Du får även ta del av inspirerande hemma hos-reportage hos människor som, precis som du, har en kärlek till pyssel och handarbete. Några av de tidningar vi har är Scrapbook Magazine, Kreativ Stickning, Bead & Button och Fine Woodworking.

SpelVill du bli en bättre spelare? Har du fastnat i något uppdrag? Vi har det du behöver - Vare sig du spelar tv- eller dataspel, eller både och. Här hittar du det senaste inom spelvärlden. Nyheter om kommande spel, recensioner och de senaste utvecklingarna inom hårdvara. Ibland kör man helt enkelt fast i svåra banor/uppdrag och kan behöva lite hjälp på traven. Fusk och tips hittar du i varje nummer av Gamemaster, tillsammans med annat fullmatat material för den spelsugne. Pc Gamer är en annan tidning som inriktar sig på dataspel och ger tips och idéer på hur du kan förbättra dina färdigheter och gå från amatör till proffs.