Marie Claire Maison(IT)

Denna tidning är på Italienska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Marie Claire Maison(I) tidning

Marie Claire Maison (IT) är en inflytelserik publikation som firar heminredning och design. Denna tidskrift är känd för sin unika kombination av stilfulla inredningslösningar och innovativ design, vilket gör den till en favorit bland inredningsentusiaster. Med varje nummer dedikerat till de senaste trenderna och nyheterna inom hemdesign, fångar tidskriften hemmets estetik och funktion på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Marie Claire Maison bjuder på en hel sektion tillägnad heminredning, där läsarna kan fördjupa sig i världen av design genom exklusiva intervjuer, reportage från designevenemang och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av de senaste inredningsprodukterna, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar inredningsindustrins mångfacetterade landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva spänningen av hemdesign på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter estetik och innovation, är Marie Claire Maison (IT) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Italien
Språk: Italienska
Utgåvor/år: 10
Förlag:


500 tecken kvar