En tidningsprenumeration är en perfekt julklapp för hela familjen. Bläddra bland våra många magasin och välj de titlar som passar just din familj, till riktigt bra priser. En tidningsprenumeration är en prisvärd julklapp som skänker avkoppling och läsglädje, även efter att julhelgen sedan länge är över.

När du lägger en beställning via Tidningskungen.se avslutas prenumerationen automatiskt efter det att abonnemangstiden löpt ut, vilket gör att du inte behöver oroa dig över att själv behöva säga upp tidningen. Beställningen gör du enkelt online, och det första numret dyker upp i brevlådan efter julafton. Läs mer

Tips på julklappar som passar för hela familjen


Att hitta julklappar som passar alla i familjen kan vara svårt, och därför har vi samlat titlar som passar familjemedlemmarnas olika åldrar, intressen och livsstilar på en och samma sida. Välj en titel till varje familjemedlem, eller hitta en tidningsprenumeration som blir en perfekt julklapp för hela familjen att dela på. Varför inte prenumerera på en rolig serietidning, ett resemagasin eller någon av våra dagstidningar?