Julklappar till mamma

Vad gillar hon? Välj intresse nedan:

Hitta rätt julklapp till mamma


Att hitta rätt julklapp till mamma kan vara svårt. Vad ger man till någon som har allt eller inte önskat sig något? På Tidningskungen har vi den perfekta lösningen på dina julklappsproblem. Ge bort en tidningsprenumeration som inte bara är en julklapp på julafton, utan en julklapp som dimper ned i brevlådan flera månader framöver. Det är som sagt inte enkelt att hitta en bra julklapp till mamma men med en tidningsprenumeration kan det inte gå fel. Något många har problem med idag är att koppla av och släppa blicken från mobiltelefonen. Med en trevlig tidningsprenumeration kan du hjälpa din mamma att koppla av i soffhörnet och njuta av spännande och inspirerande läsning. En julklapp som ligger helt rätt i tiden.

Julklappar som passar alla oavsett ålder och intresse


Vi har dom perfekta julklapparna till alla mammor oavsett ålder och intresse. Det finns garanterat något i vårt utbud som är rätt för henne. Välj mellan allt från mode- och livsstilsmagasin till dagstidningar eller veckotidningar till riktigt bra priser. Är korsord ett stort intresse, kolla gärna in Kors & Tvärs . Eller om trädgården är den stora passionen kolla då in Allt om Trädgård. Behöver du lite tips och inspiration så har vi listat alla titlar som brukar vara populära julklappar till mammor nedan. Gå igenom kategorierna och se vad du tror kan passa.

Så köper du en julklapp till mamma hos Tidningskungen


Hitta först den eller dom produkterna du vill ge bort i julklapp. På varje produkt finns det en julklappsknapp.
Tryck på den knappen för att lägga produkten i varukorgen. Skriv sedan in din e-postadress följt av din egen adress. I steg 3 som är leveransadress skriver du in mottagarens adress, alltså adressen där den som ska få julklappen bor.

Tidningsprenumerationen startar efter den 24e december, och sedan skickas härlig läsning ut till din mamma fram till dess att prenumerationen upphör, varken du själv eller mottagaren behöver avsluta prenumerationen vilket kan vara skönt att veta. Med en prenumeration ger du bort läsglädje och avkoppling som räcker riktigt länge!

Är du ute efter en julklapp till mamma i sista minuten?


Är du den personen som alltid ordnar julklapparna i sista minuten? Inga problem, när du köper en tidningsprenumeration hos oss kan du till och med köpa julklapparna på julafton. Välj vilken prenumeration du vill ge bort, köp ett snyggt kort och skriv vilken prenumeration din mamma kommer att få och hur mycket du tycker om henne så är du klar. Varken svårare eller jobbigare än så behöver det inte vara. När du lagt din beställning hos Tidningskungen får du även möjlighet att komponera ett personligt julkort digitalt, välja bland olika motiv och skriv en hälsning som du sedan kan skriv ut själv eller maila.