Julklappar under 100kr


På Tidningskungen kan du välja mellan massor av tidningsprenumerationer till ett riktigt bra pris. Här har vi samlat våra tips på julklappar under 100 kr, så att du ska hitta ett magasin som passar både mottagare och julklappsbudget. Har du svårt att välja kan du ge bort ett presentkort istället, så får mottagaren själv välja bland några av våra populära titlar.

Väljer du att lägga en beställning via Tidningskungen.se sägs prenumerationen upp automatiskt när den löpt ut, vilket gör att mottagaren av julklappen slipper oroa sig över att avsluta den själv. Hitta en julklapp för 100kr eller mindre och gör din beställning snabbt och smidigt direkt på vår hemsida.
Läs mer

Julklappar under 100 kr


Billiga julklappar oavsett mottagare


Att hitta billiga julklappar som ändå är personliga och passar mottagaren kan vara en utmaning. Därför har vi här samlat alla våra tips på julklappar under 100kr, så att du enkelt kan bläddra mellan prisvärda magasin som passar både barn och vuxna, oavsett intresse.

Prenumerationen startar först efter den 24e december och mottagaren av din julgåva får sedan hem en tidning med härlig läsglädje så länge prenumerationen räcker, långt efter julaftonskvällen. När du beställer online får du också möjlighet att skicka med ett julkort med en personlig julhälsning, för att göra gåvan extra speciell.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665