Julklappar till pappa

Vad gillar han? Välj intresse nedan:

Hitta rätt julklapp till pappa


Julen är snart här och du har väl inte glömt att köpa en julklapp till pappa? Att köpa en uppskattad julklapp till sina föräldrar kan var svårt när inspirationen tryter och dom har allt och önskar sig som vanligt inget. Du kan dock andas ut nu, vi lovar dig att du kommer att hitta rätt julklapp till din pappa på Tidningskungen.se. Varför ge bort en julklapp som bara skänker glädje på julafton? Med en tidningsprenumeration som kommer i brevlådan månad efter månad påminner du din pappa om hur uppskattad han är, bättre än så kan det inte bli. Och en sak kan vi vara säkra på är att någon som säger att dom redan har allt, har garanterat inte en prenumeration på alla tidningar vi erbjuder. Att ge bort en tidningsprenumeration ligger helt rätt i tiden, med en tidning i handen istället för mobiltelefon är det enkelt att varva ner och ladda batterierna inför nästa dag.

En julklapp som passar alla pappor oavsett intresse eller preferens


På Tidningskungen hittar du enkelt rätt julklapp till pappa oavsett vilket intresse han brinner för. Vetenskap, historia, mat, träning eller ekonomi? Vårt utbud innehåller något för alla så det svåra är inte att hitta något, utan att välja vad man vill ge bort. Plånboken behöver heller inte vara enorm för att ha råd att ge sin far en schysst julklapp. Dom flesta av våra tidningsprenumerationer kommer med flera olika erbjudanden, exempelvis 3, 6 eller 12 månaders prenumeration, välj det alternativ som passar dig och din plånbok. Gå igenom våra olika kategorier och se vilken tidning som passar din pappa bäst.

Så ger du bort en julklapp till pappa via Tidningskungen


Välj den eller dom tidningsprenumerationerna du vill ge din papa i julklapp. Samtliga produkter har en julklappsknapp,
tryck på den för att lägga produkten i varukorgen. Skriv sedan in din e-postadress följt av din egen adress. I steg 3 som är leveransadress skriver du in mottagarens adress, alltså din pappas adress.

Tidningsprenumerationen startar efter den 24e december, och sedan skickas spännande läsning ut till din pappa fram till dess att prenumerationen upphör. Med en prenumeration ger du bort läsglädje och avkoppling som räcker riktigt länge! Alla våra prenumerationer avslutas automatiskt efter att prenumerationstiden upphört och förnyas inte vilket kan vara skönt att veta. Mottagaren behöver alltså inte själv avluta prenumerationen.

Sent ute med julklappen till pappa?


Alla kan inte vara perfekta och köpt klart alla julklappar redan i november, men är du sent ut med julklappen till pappa så kan du sluta oroa dig nu! Hos oss kan du köpa dom sista presenterna 24:e december om du vill. Bara välj vilken prenumeration du vill ge bort och genomför köpet enkelt och smidigt online. Ordna ett snyggt kort och skriv vilken prenumeration din pappa kan förvänta sig få brevlådan framöver och komplettera med en trevlig julhälsning så är du klar. Enklare än så kan det faktiskt inte bli. När du lagt din beställning hos Tidningskungen får du även möjlighet att komponera ett personligt julkort digitalt, välja bland olika motiv och skriv en hälsning som du sedan kan skriv ut själv eller maila.