Julklappar till honom

Är du på jakt efter en rolig och prisvärd julklapp till honom? Här har vi samlat alla våra tips på prisvärda titlar som passar extra bra när du letar julklappar till killar och män. Genom att ge bort en tidningsprenumeration försäkrar du dig om att han får en julklapp som skänker glädje även långt efter att julfirandet tagit slut.

När du lägger en beställning via Tidningskungen.se sägs prenumerationen upp automatiskt när den löpt ut, vilket gör att han inte behöver oroa sig över att avsluta prenumerationen själv. Här kan du göra din beställning enkelt och smidigt online, och komplettera din julklapp med ett julkort där du fyller i en personlig julhälsning till den pojke, kille eller man som ska få din julgåva.Läs mer

Hitta tips på julklapp till honom


Hos oss hittar du tidningar och magasin för alla åldrar. Oavsett om han tycker om serier, tekniktidningar, livsstils- eller modemagasin finns med största sannolikhet en titel som passar just honom.

Den första tidningen skickas ut först efter julafton, och sedan dimper härlig läsglädje ned i brevlådan med jämna mellanrum så länge prenumerationen räcker. En tidningsprenumeration blir en omtänksam och personlig julklapp till honom, eftersom du kan välja magasin helt baserat på hans intressen och livsstil.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665