Julklappar till honom

Letar du julklapp till honom och behöver hjälp på traven? Ge bort en prenumeration med hans favorittidning. Vi har fina mat & dryckestidningar med massor av inspiration för den matlagningsintresserade. Är han äventyrlig och gillar att resa? Ge bort en resetidning som Vagabond eller Allt om resor som innehåller massor av inspiration inför nästa resmål. Eller varför inte ge bort en sport, mode eller tekniktidning om han gillar att nörda ned sig i specifika ämnen. Oavsett intresse och ålder så hittar du något som faller honom i smaken, det vill vi lova!

När du lägger en beställning via Tidningskungen.se sägs prenumerationen upp automatiskt när den löpt ut, vilket gör att han inte behöver oroa sig över att avsluta prenumerationen själv. Här kan du göra din beställning enkelt och smidigt online.

Den första tidningen skickas ut först efter julafton, och sedan dimper härlig läsglädje ned i brevlådan med jämna mellanrum så länge prenumerationen räcker. En tidningsprenumeration blir en omtänksam och personlig julklapp till honom, eftersom du kan välja magasin helt baserat på hans intressen och livsstil.