Julklappar till henne

Letar du efter den perfekta julklappen till henne? Här listar vi tips på härliga magasin som ger långvarig läsglädje för tjejer och kvinnor, även lång tid efter att julen tagit slut. När du ger bort en tidningsprenumeration till henne försäkrar du dig om att hon får en julklapp som är både personlig och prisvärd.

Alla prenumerationer som beställs via Tidningskungen.se sägs upp automatiskt när de löper ut, vilket innebär att mottagaren av din julgåva inte behöver göra detta själv. Lägg din beställning snabbt och smidigt online när du hittat ett magasin som passar henne, så dyker tidningen upp i brevlådan efter den 24e december. Gåvokortet får du skickat till dig via e-post. Läs mer

Julklappstips till henne – en tidningsprenumeration

Hos oss hittar du magasin för alla tjejer och kvinnor. Oavsett om hon tycker om sport, mode, resor eller dagstidningar finns en prenumeration som passar perfekt som julklapp till just henne.

Välj magasin utifrån hennes livsstil och intressen, och gör gåvan extra personlig genom att fylla i en personlig hälsning på det digitala julkortet som medföljer. Spana in våra julklappstips och lägg din beställning på Tidningskungen.se, så får du leverans av gåvokortet redan idag.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665