x

Tidningskungens presentkort Företag

Vill du läsa om presentkort för privatperson istället?

Beställ dina presentkort idag!

Presentkorten finns i fyra olika valörer

99 kr
Antal: st
199 kr
Antal: st
299 kr
Antal: st
399 kr
Antal: st

Kontakta oss idag! 08-517 50 220

Sju av tio vill ha presentkort!

Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort och att få. Du slipper fundera vad du ska köpa och mottagaren kan välja vad han vill ha.

7 av 10 vill ha ett presentkort för att kunna välja själv.

Våra presentkort innehåller nedan:

Tidningsprenumerationer
En prenumeration ger en känsla som varar länge. Välj bland Nordens bredast utbud av tidningsprenumerationer.

Pocketböcker
Låt dig förtrollas av böckernas magiska värld. Välj bland över 500 titlar.

Ljudböcker
Den perfekta presenten för dig som reser mycket. Välj bland över 100 titlar

Produkter
Noggrant utvalda produkter från välkända varumärken.

Upplevelser
Välj bland 100-tals upplevelser från marknadsledaren Live It.

SF Anytime
Välj bland 1000-tals streamingfilmer och serier från Nordens bredaste sortiment.

SF Kids
Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn.

C More
Hos C More kan du streama över 1 500 filmer och serier, helt utan reklam.

Readly
Här får du obegränsad tillgång till över
2 000 svenska och internationella magasin direkt i mobilen, surfplattan & datorn.

BookBeat
Med BookBeat i mobilen kan du när som helst njuta av tiotusentals ljud- och e-böcker direkt i din mobil eller surfplatta.

Välgörenhet
Lägg till 20 kr eller 50 kr på ditt presentkort för att skänka dessa pengar till någon utav våra 3 samarbetspartners.

bild

Vi tar gärna fram lösningar som passar just ditt företag!

Egen Profilering

Presentkorten till företag kan designas med personlig hälsning samt företagets logotype. Vi har olika design för sommar, påsk, jul och andra tillfällen. Korten printas på vårt tryckeri eller mailas som PDF efter önskemål. Ni kan även beställa måttanpassade kuvert för att skapa en mer exklusiv känsla kring presentkorten.

Vi erbjuder er möjligheten att skapa en personlig landningssida. Detta är hemsidan dit gåvomottagaren kommer efter att ha skrivit in sin värdekod och där hen väljer önskad gåva. Där kan ni återigen passa på att tacka för ett bra samarbete, önska god jul eller tacka personalen för ett bra arbetsår.

Skulle ni vilja ni ha specialdesignade presentkort, kuvertering, utskicksservice eller andra tilläggsprodukter så hör av dig till oss. Vi anpassar vår produkt efter Era behov.
bild

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen

Vi vet att våra personal uppskattar att få Tidningskungens presentkort. Utbudet är stort vilket innebär att det finns något för alla åldrar och intressen. Tidningskungen är ett tryggt val vid företagsgåvor.

Företagsgåvor för olika tillfällen

Tidningskungens presentkort till företag är som sagt inte bara en perfekt julklapp. Många företag använder det året runt, till exempel som uppmuntran, i samband med säljtävlingar eller för att få möjlighet att visa sina kunder uppskattning. Dessutom har vi anpassat produkten för dessa tillfällen:


50 års present anställda
Alla födelsedagar är viktiga och värda att uppmärksammas, inte minst 50-årsdagen. De flesta vill ge en gåva som känns personlig och som jubilaren kommer att uppskatta, men det kan vara svårt att veta vad en sådan gåva är. Tidningskungen presentkort är den perfekta 50-årspresenten. Du väljer vilket kort du vill ge bort och mottagaren väljer sedan önskar gåva, allt beroende på vilken valör du valt att ge. Gåvokortens innehåll är lyxiga presenter för alla smakar, allt handplockat från välkända leverantörer och varumärken. Vi har så mycket mer än tidningsprenumerationer att välja på. Mottagaren väljer mellan en upplevelse från Live it, en pryl för hemmet, delikatesser, träningsredskap, smycken eller filmer & ljudböcker från SF och Book Beat.

Avtackningspresent anställda
Att visa en kollega uppskattning när ett samarbete ska avslutas är självklart. Mindre självklart är med vad. Blommor och biocheckar i all ära men med ett Tidningskungen gåvokort blir det mer personligt. Då får mottagaren nämligen själv välja sin gåva och det brukar vara uppskattat. Du väljer gåvokortets valör samt design och den som får kortet väljer i lugn och ro det han eller hon verkligen vill ha. Och vi har nästan allt i vårt utbud. Allt från köksprodukter, delikatesser, smycken och design för hemmet till träningsredskap, filmer från SF, upplevelser från Live it till tidningsprenumerationer.

Företagspresenter anställda
Företagspresenter till anställda, medarbetare och kunder kring jul är en fin tradition. Allt fler passar också på att visa uppmuntran eller säga tack kring till exempel påsk och inför sommarledigheten. Och med Tidningskungens gåvokort blir det enkelt. Du väljer valör på gåvokort, ber oss trycka din logotyp och hälsning på eller ger bort dem som de är. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och hur de vill få den levererad; hem till dörren eller till närmaste utlämningsställe.

Sommarpresent anställda
Tidningskungen presentkort är perfekt att ge bort som ett tecken på uppskattning inför sommarens ledighet. Med denna sommarpresent kan du ge anställda och kunder en gåva med stora valmöjligheter. Det är också en utmärkt present till den som fyller år, gifter sig, tar examen, eller till någon du kort och gott håller kär. Urvalet innehåller både delikatesser, designföremål, upplevelser från Live it, filmer, ljudböcker, tidningar & böcker och saker som hör sommaren till. Mottagaren får själv välja sin gåva i vårt stora utbud.

Julklapp till anställda
Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får en present han eller hon blir glad av. Med Tidningskungen gåvokort kan mottagaren välja en delikatess, en köksprodukt, ett smycke, en tidningsprenumeration, en ljudbok, en upplevelse från Live it eller en digital tjänst som SF eller C More b.la.

Samarbetspartners

Kosta Boda Lord Nelson Rose Garden Orrefors Sagaform Skultuna Rörstrand Leif Mannerström
Kyocera Tefal Jamie Oliver SF Anytime

Så här funkar Tidningskungens presentkort

 Varje presentkort har en unik kod
Varje presentkort har en unik kod.
 Mottagaren skriver in koden på inlösensidan.
Mottagaren skriver in koden på inlösensidan.
 Ett stort utbud av prenumerationer
Ett stort utbud av prenumerationer, pockets, ljudböcker, filmer och presenter blir tillgängligt.