x

Tidningskungens presentkort Företag

Vill du läsa om presentkort för privatperson istället?

Beställ dina presentkort idag!

Presentkorten finns i fyra olika valörer

99 kr
Antal: st
199 kr
Antal: st
249 kr
Antal: st
299 kr
Antal: st
399 kr
Antal: st

Designat påskägg & en tidningsprenumeration!

Gör din personal lite extra motiverade & goa till Påsk!
Alla vill känna sig uppskattade. När visade du din personal uppskattning senast? Ta chansen att skapa en mer tacksam och motiverad personal genom att ta del av vårt påskerbjudande:

Följande ingår:
• Designat påskägg i metall av Lasse Åberg,
innehållande 300 g mjölkchokladägg
• Tidningsprenumeration, 2-3 nummer.
Automatiskt avslut.

Pris 249 kr/st

bild

Kundanpassade lösningar!

Vi erbjuder er möjligheten att skapa personliga landningssidor. Detta är sidan där gåvomottagaren löser in sitt presentkort och där kan ni passa på att tacka för ett bra samarbete, önska god jul eller tacka personalen för ett bra arbetsår.

Ni kan även beställa måttanpassade kuvert för att skapa en mer exklusiv känsla kring presentkorten. Presentkorten kan designas med personlig hälsning samt företagets logotype.

Skulle ni vilja ni ha specialdesignade presentkort, kuvertering, utskicksservice eller andra tilläggsprodukter så hör av dig till oss.
Vi anpassar vår produkt efter kundens behov.

bild

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen

Vi vet att våra personal uppskattar att få Tidningskungen presentkort. Utbudet är stort vilket innebär att det finns något för alla åldrar.

Vi tar gärna fram lösningar som passar just ditt företag!

Ingela Såthén
Ingela Såthén
KAM
08 517 50 221
ingela@
tidningskungen.se

Så här funkar Tidningskungens presentkort

 Varje presentkort har en unik kod
Varje presentkort har en unik kod.
 Mottagaren skriver in koden på inlösensidan.
Mottagaren skriver in koden på inlösensidan.
 Ett stort utbud av prenumerationer
Ett stort utbud av prenumerationer, pockets, ljudböcker, filmer och presenter blir tillgängligt.

Julgåva för era anställda

Vill ni belöna och motivera er personal med en julgåva inför den härliga julen som närmar sig med stormsteg? Då kan ni med vårt presentkort skicka en personlig julhälsning från ert företag. Vi har ett stort produktsortiment där vi ger mottagaren möjlighet att välja ur ett brett och kvalitativt utbud. För säsongen tar vi fram unika julgåvor såsom sällskapspel, upplevelser från Live It, köksredskap, accessoarer, delikatesser, ljuslyktor samt läsning som avkoppling efter julruschen.

Med vårt breda sortiment kan vi garantera att vi har en julgåva för alla mottagare på ert företag. Ni kan antingen beställa presentkort digitalt eller så levererar vi fysiska presentkort med tillhörande kuvert. Korten designas med er logga och en personlig hälsning om ni önskar. Vid inlösen av gåvokort kan vi även erbjuda er en personlig landningssida med er grafiska profil. Har ni andra önskemål så hör bara av er, vi är specialiserade på kundanpassade lösningar.

Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får en present och gåva som han eller hon blir glad av. 7 av 10 anställda önskar få ett presentkort eller gåvokort!

Med Tidningskungen väljer du gåvokort och mottagaren väljer sedan själv tidningsprenumeration, filmer från SF Anytime eller plockar ut vinglas från Orrefors. Vi har drygt 8000 olika produkter att välja från. Från start började vi med tidningar-idag erbjuder vi så mycket mer.

Samarbetspartners

Kosta Boda Lord Nelson Rose Garden Orrefors Sagaform Skultuna Rörstrand Leif Mannerström
Kyocera Tefal Jamie Oliver SF Anytime