Lösnummer Lösnummer

Är du på jakt efter att köpa lösnummer? Nu kan vi på Tidningskungen erbjuda dig ett större utbud än någonsin med tidningar i alla kategorier!

Just nu uppdaterar vi utbudet på våra lösnummer och vi får möjligheten att bredda vårt soriment för varje dag som går. Fördelen med att köpa ett lösnummer är att man kan prova på tidningar innan man beställer en prenumeration. När du beställer ditt lösnummer går det enkelt och smidigt och du får en dagsfärsk utgåva direkt hem i brevlådan. Tidningen kommer att levereras inom 2-5 dagar och det tillkommer en frakt på endast 19 kr. Du kommer kunna beställa till såväl dig själv som i gåva till någon du tycker om. Ett lösnummer kommer att vara perfekt att kombinera med din gåvobeställning.
Läs mer...

Lösnummer hos Tidningskungen

Tidningskungen är en av få aktörer som säljer lösnummer. Det finns många fördelar med lösnummer till skillnad från prenumerationer. Om man bara vill testa en tidning så är lösnummer ett billigt alternativ istället för att beställa en hel prenumeration. Dessutom är våra leveranstider på lösnummer ofta mycket snabbare än traditionella prenumerationer.