Lindys Baseball (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Lindys Baseball tidning

Lindys Baseball (US) är en auktoritativ publikation som är dedikerad till att ge läsarna en omfattande översikt av Major League Baseball. Denna tidning är en oumbärlig resurs för alla baseballfans, fylld med djupgående lagförhandsvisningar, statistik från föregående år, spelscheman och förutsägelser av startuppställningar. Med över 200 sidor av högkvalitativt innehåll1, ger Lindys Baseball en detaljerad titt på spelets nuvarande tillstånd och de hetaste samtalsämnena inom MLB.

Tidningens innehåll

Varje nummer av Lindys Baseball levererar noggranna analyser och prognoser för individuella spelarprestationer för den kommande säsongen. Läsarna får också exklusiva insikter från spejare och experter, samt en djupdykning i de topp 50 utsikterna inom baseball. Dessutom innehåller tidningen funktioner om de bästa spelarna på varje position, lagstatistik och andra kraftfulla innehåll som garanterat kommer att förbereda den inbitna baseballsupportern för det kommande året.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill ha en fördjupad förståelse av Major League Baseball och dess spelare, och som vill hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och analyserna, är Lindys Baseball (US) en ovärderlig källa till information. Prenumerera nu eller ge bort en prenumeration till någon som är passionerad av baseball.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 1
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar