God Jul!

torsdag 14 december, 2017 @ 16:32
0
Nu är julafton alldeles runt knuten och på Tidningskungens kontor märks det tydligt! Vår julspellista ligger på repeat på Spotify, olika julfikor uppstår stup i kvarten och sist men inte minst så är julgranen självklart på plats. Julen är en spännande årstid och vi har jobbat hårt under hösten så att alla våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt i julshoppingen.

Våra mest populära julklappar från fjolåret verkar vara heta även i år. Då snackar vi om Illustrerad Vetenskap till den vetgirige, Hemmets Journal till mamma, Bamse till barnen och Kamratposten till ungdomarna. Sen har vi såklart en lång lista på alla fler julklappstips till hela familjen. Vi har även samlat ihop våra bästa julklappar till henne, till honom, till barnen och julklappar under 100 kr – för dyrast är inte alltid bäst!

Om du inte riktigt vet vad du ska ge bort så har vi en julklappsguide. Med denna gåvoguide kan du med några enkla filter få fram passande julklappstips till de allra svåraste i din umgängeskrets.

Vi alla på Tidningskungen.se önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Julklappar

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*